A Dunamenti Erőmű családi napot szervezett a hétvégén, ahol izgalmas kézműves programok, sportolási lehetőségek és finom ételek várták az erőmű dolgozóit és családjaikat. MinDÉRTed egészségprogramunk keretében a munkatársak különböző testi-lelki feltöltő programokban vehettek részt a kiegyensúlyozottabb mindennapokért.
A változatos programok igyekeztek minden korosztálynak kikapcsolódást nyújtani. A családi nap során a kicsiket tűzoltóautó felvonulás, ugrálóvár és bűvész-bohóc műsor szórakoztatta a sok játékos program mellett. Az alkotóházi foglalkozások során kézműveskedhettek is a gyerekek - készíthettek többek között hurkapálca állatkát, de volt kőfestés, hennázás és arcfestés is. A nap folyamán a nagyobbak és a felnőttek az egészséges életmód jegyében kipróbálhatták magukat különböző sportokban is, többek között lehetőség volt vizi sportokban, fociban, lábtengóban, teniszben és pingpongban is összemérni tudásukat. A színvonalas és izgalmas vízi kihívások megvalósításáért külön köszönet a Dunafüredi Vízisport Klubnak, Hegedüs Róbert vezetésével szerettük volna megmutatni a családoknak, hogy a szabadidőnkben hogyan lehet az energiáinkat sporttal újratölteni: volt sárkányhajózás, kajakozás, kenuzás és ki lehetett próbálni a SUP-ot is.

A test edzése és újratöltése mellett a mentális egészség megőrzése is nagy hangsúlyt kapott a családi napon. Megismerhettük a Minder szervezetfejlesztési programját is, melynek segítségével a mindennapokban is fejleszthetjük mentális egészségünket. A bemutatott módszereket az élet minden területén alkalmazni lehet, így a magánélet és a munka során is kiegyensúlyozottabbak maradhatunk.

Sok mosoly és nevetés, önfeledt kikapcsolódás és igazi csapatmunka jellemezte a családi napot.

dert-csaladi-nap-montazs.png